Geniet van de zomer!

Orelle

Orelle ligt op het Franse platteland, in de Savoie. Je kunt er snel komen vanuit Lyon, Grenoble, Annecy of Genève. Alle parkeerplaatsen zijn gratis en u hoeft niet over moeilijke bergwegen te rijden. In het hart van de Maurienne, Orelle stelt u in staat om opnieuw in contact te komen met de natuur door middel van verschillende activiteiten zoals canyoning, via ferrata of wandelingen voor elk wat wils. Er is ook het cultuur- en terroiraspect dat u vooral kunt waarderen door de verschillende musea die u kunt bezoeken. In de zomer is Orelle echt een dorp van rust. Laat u betoveren door de authentieke architectuur, de rust van de gehuchten en de prachtige landschappen van Plan Bouchet en de Bissorte Dam.

Termignon

Ontdek Termignon la Vanoise en krijg toegang tot een van de grootste Franse gemeenten. Termignon heeft 6 gletsjers en 63 toppen. Dit dorp omvat bijna het hele Vanoise National Park. Er is voor elk wat wils: boomklimmen, mountainbiken, paardrijden of zelfs goede restaurants! U kunt het blauw van Termignon, een blauwe kaas die zijn naam dankt aan het dorp te proeven.

Valfréjus

Dompel jezelf onder in de natuur in Valfréjus, dankzij de talloze wandelingen. Vind welzijn en rust aan de rand van de grote grensgebieden, van Pointe du Fréjus tot Mont-Thabor. Valfréjus ligt ook op de GR5-route, die naar Nice gaat. Mountainbiken, paardrijden, ziplinen of activiteiten voor de kleintjes, een verblijf in Valfréjus stelt u in staat om een ​​regio te ontdekken vol grandioze landschappen in de mooiste kleuren.

Chamrousse

Chamrousse biedt verschillende buitenactiviteiten voor natuur- en bergliefhebbers. U kunt gaan wandelen in de Belledonne meren, ga via ferrata in de buurt van de Croix de Chamrousse, rotsklimmen met het Maison de la Montagne evenals vissen op grote hoogte! Voor liefhebbers van lengte kan Jeff Masson u ook leren paragliden! Vergeet de vervuiling van de vallei en ontmoet zelfs wilde dieren zoals marmotten, steenbokken of gemzen.

Vergeet niet hier te boeken bij Alpvision en profiteer de hele zomer van 5% korting met de GoldenStay4-promotiecode!