Geniet van uw wintervakantie als nooit tevoren in Orelle dankzij de nieuwe gondel vanaf begin december!

Zoals je had verwacht, biedt het gebied van de 3 Valleien je eindelijk toegang tot Val Thorens vanuit de Maurienne-vallei via de legendarische Cime Caron en zijn ongelooflijke 360-graden panorama van de Alpen. U hoeft niet de piste op of over de weg, er zijn zoveel redenen om te komen genieten van de winter en te verblijven in Orelle, dit alles met droge voeten met uw bagage. Ontdek welke voordelen u zult genieten dankzij deze gondel en waarom u nu uw accommodatie zou moeten boeken om hiervan te kunnen profiteren!

“Dit is een groot en structurerend project voor het skiën dat in de winter veel meer vloeibaarheid zal brengen. We zullen meer mensen kunnen vervoeren. Dit zal ook de congestie op de Caron-kabelbaan verlichten dankzij het tweede gedeelte”, legt Robert Guillermet, directeur uit van STOR.

Twee keer zo snel naar de top

De snelheid van Orelle-Cime Caron wordt vermenigvuldigd met 2, waardoor het een van de snelste gondels van Frankrijk is! Wat is er mooier dan in minder dan 20 minuten hoogte te bereiken van Orelle naar de legendarische Cime Caron!

Wees aan de top in maximaal comfort

Deze nieuwe gondel belooft u optimale service met 10 zitplaatsen, indoor locaties voor ski’s en bagage. U kunt ook profiteren van skipasverdelers, groeps- en familiekleedkamers en skilockers aan het begin van de kabelbaan. Maar dat is niet alles, u profiteert ook van 150 skilockers waarvan 38 lockers voor 2 personen, 112 lockers voor 4 personen tegen het tarief van 6 € per nacht voor lockers van 2 personen / 12 € per nacht voor lockers van 4 personen. EN parkeren is GRATIS.

A “FreeRando” sector

Een nieuw beveiligd en gemarkeerd gebied zal wandelaars of liefhebbers van skitochten in de Borgne-sector verwelkomen. Dit natuurgebied zal ook groepen verwelkomen voor preventiesessies en initiatie in het gebruik van veiligheidsuitrusting in de bergen.

Boek nu uw accommodatie