Pasen in de bergen

De winter is voorbij, zonnige dagen komen eraan. Het is tijd voor een pauze! Het paasweekend is ideaal om je batterijen op te laden en tijd door te brengen met vrienden en familie. En waarom zou je het niet in de bergen doen? Wandelen, skiën of zelfs sneeuwschoenwandelen? In de Alpen kun je zelfs op eieren jagen! Bij Alpvision Résidences vindt u uw perfecte huurwoning voor een onvergetelijk verblijf. Profiteer van onze 6 bestemmingen in Zwitserland en Frankrijk om te ontspannen in onze kleine hoekjes van het paradijs. Pasen is een vakantie die perfect rijmt met vreugde, lachen en delen. Dus laten we gaan, wacht niet langer!

Een hap frisse lucht

Pasen is een gelegenheid om in contact te komen met de natuur, of het nu gaat om eieren zoeken, lange wandelingen of fietstochten maken, of om te genieten van een subliem uitzicht vanaf het terras van onze appartementen. Het paasweekend is ook de ideale tijd om te genieten van de eerste milde lentetemperaturen en de bloemrijke landschappen. En waarom niet ontspannen in een van onze appartementen of chalets uitgerust met een jacuzzi en sauna? Trakteer uzelf op een spa-moment in een unieke omgeving! We hebben alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf.

Een gratis gourmetmand

Pasen is ook een van de tijden van het jaar waarin gastronomische gerechten op u wachten. Boek uw paasvakantie voor minimaal 2 weken en ontvang een gratis gourmetmand! Deze aanbieding is geldig van 29 maart 2021 tot 30 april 2021.

Voor meer informatie is het hier!

Skiën is nog niet voorbij!

Wie einde wintervakantie zegt, zegt begin lente maar ook minder mensen op de piste! Ver weg van de drukte, geef toe aan uw passie en geniet van magische momenten met familie of vrienden. Onze residenties bevinden zich op een steenworp afstand van de pistes, genoeg om u tot rust te laten komen! De lente stelt u ook in staat om zonnige dagen te hebben en te genieten van het buitengewone uitzicht op de Alpen dat voor u beschikbaar is. Geen skifan? Het is nog steeds mogelijk om te gaan sneeuwschoenwandelen of om de gemarkeerde paden te wagen voor besneeuwde wandelingen tijdens dit mooie seizoen.