Tegenwoordig betekent naar een wintersportgebied gaan niet alleen skiën. Als u niet van skiën houdt of als u uw ski’s niet tijdens uw verblijf aan uw voeten wilt hebben, mis dan een bergvakantie in de winter niet, we hebben genoeg om voor te zorgen tijdens uw magische verblijf. de berg!

Snowboarden


Is dit je eerste bergvakantie? Of heb je altijd al geskied en wil je eens iets anders proberen? Waarom niet snowboarden? Net als skiën is beginnen met beginnerslessen zonder twijfel de beste manier om te beginnen met snowboarden! Het is inderdaad belangrijk om vanaf het begin de juiste techniek te leren, omdat dit uw toekomstige vooruitgang zal vergemakkelijken. Maar geen stress, het is vooral vakantie dus veel plezier!

Langlaufen


De hoge valleien en bevroren meren van de Alpen zijn perfect voor langlaufen. Tracks zijn opgezet om u verschillende mogelijkheden en optimale omstandigheden te bieden! Van de atletische hardloper tot de klassieke recreatieve skiër, er is iets voor alle niveaus, met een prachtig uitzicht op de bergen. Op koers!

Winterwandelingen


Winterwandelen of sneeuwschoenwandelen, boardsporten is meer als je op vakantie gaat in de bergen! Ontdek de charme van de bossen en de besneeuwde landschappen. Voor meer sportieve of ontspannende wandelingen kunt u even pauzeren op de zonnige buitenterrassen.

Rodelen


Voor jong en oud is rodelen een winterklassieker. Ontdek talloze rodelbanen om te genieten van de panorama’s of laat je adrenaline pompen tijdens een sportievere afdaling! In de meeste stations kunt u rodels te huur vinden om volop te genieten van uw stressvrij verblijf. Dat blijheid. Als ze beneden zijn, heeft iedereen maar één idee: zo snel mogelijk weer opstaan.