Combineer werk, reizen en natuur


We hebben nu allemaal een jaar geleefd, bijzondere veranderingen en een manier van leven die telewerken algemeen maakt. Waarom zou u er niet van maken om ergens anders dan thuis te werken? In het bijzonder bieden we een verblijfsaanbieding met gratis high-speed wifi, zodat u reizen, werk en berglucht kunt combineren. Voor meer informatie is het door hier !


Alpvision Residence biedt u daarom alle soorten accommodatie op onze bestemmingen in Frankrijk en Zwitserland, waar het mogelijk is om plezier te hebben en toegang te hebben tot activiteiten in de vrije natuur, terwijl u tegelijkertijd uw productiviteit en werklust verhoogt.


Verbeter uw productiviteit

De berglucht heeft een positief effect op ons welzijn en daarmee op onze productiviteit. Het is geen legende, de berg werkt erg gunstig op ons lichaam. De berg is goed. Telewerken in een natuurlijke omgeving stelt u in staat uw batterijen weer op te laden en positieve energieën te vinden om betere resultaten te behalen, terwijl u meer sereen bent. Het is dit gevoel van ruimte, authenticiteit en welzijn waardoor we willen ontsnappen aan de stress van het stadsleven. Bovendien weet u dat u aan het einde van uw dag kunt genieten van enkele recreatieve momenten, wat is er motiverender?

Neem buitenpauzes

Of je nu een fan bent van skiën, een fan bent van trailrunning of de wandelpaden bewondert, telewerkpauzes stellen je in staat om middelen in te slaan! Geniet van een lunch in de zon, op je terras of in je tuin, en waarom maak je geen barbecue met vrienden? Er staan ​​u vele mogelijkheden ter beschikking waarmee u echt kunt breken met het dagelijkse leven.

Verblijf in een schitterende omgeving

Of het nu zomer of winter is, de Alpenlandschappen zijn uitzonderlijk. Alpvision Residence-accommodaties zijn vaak exterieur, zodat u kunt ontspannen of zelfs kunt werken met een adembenemend uitzicht. Stel je voor dat je ’s ochtends koffie drinkt voor een met sneeuw bedekte berg of voor pijnbomen en hun geruststellende geur. Profiteer van verlaagde prijzen in vergelijking met de gewone en maak van deze geweldige gelegenheid gebruik om uzelf te verwennen en uw gewoonten te veranderen.